Ervaringen:
Wanneer je dit wilt kun je via de knop hieronder iets kwijt over hoe je de supervisie of de persoonlijke coaching bij mij hebt ervaren.


Klik hier om jouw ervaring toe te voegen: 


Ervaringen van supervisanten:

Lars van der Eerden
21-06-23 11:36:42

Ik heb een heel fijn supervisie traject bij Yvonne doorlopen (ikv Schematherapeut Senior). Wat ik vooral waardeerde is het leerklimaat. Ik voelde me op mijn gemak, waardoor ik vrijwel alles durfde in te brengen. Dus ook waar ik onzeker over was. Juist dat heeft mij geholpen. Daarnaast technieken goed leren verfijnen en weer opnieuw veel bewuster geworden van het belang van de emotionele basisbehoeften. Het heeft mee als therapeut meer zelfvertrouwen gegeven! Bedankt Yvonne

Ingrid Jutten
11-01-23 13:57:12

In 2021 heb ik bij Yvonne supervisie gevolgd in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ik was zo enthousiast over deze sessies dat ik in 2022 opnieuw supervisie bij haar heb gevolgd, ditmaal in het kader van de registratie tot junior schematherapeut VSt. Opnieuw heb ik tijdens deze supervisiesessies ontzettend veel van Yvonne kunnen leren en heeft zij mij op prettige wijze uit mijn comfort-zone weten te halen. Ik kan iedereen aanraden om bij haar een supervisietraject te volgen!

Marieke Vaessen
15-09-22 13:45:41

Afgelopen jaar heb ik bij Yvonne supervisie gehad in het kader van mijn opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut. Yvonne biedt naast de deskundigheid, vakbekwaamheid ook rust en veiligheid. Dit heeft ertoe geleid dat ik niet enkel en alleen mij professioneel verder ben gaan ontwikkelen, maar ik ook de ruimte heb ervaren om persoonlijk ook een groei door te maken

Laura Jacobs
25-07-22 15:31:41

Het afgelopen jaar heb ik bij Yvonne leertherapie gevolgd in het kader van mijn opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ik heb de leertherapie als prettig en bovenal heel leerzaam ervaren. Ik heb me heel veilig gevoeld. Ik heb Yvonne als professioneel, zeer bekwaam en op juiste momenten (op empathische manier) als confronterend ervaren. Dit heeft er voor mij toe geleid dat ik meer inzicht in mezelf heb gekregen en mij steviger ben gaan voelen in het uitoefenen van het vak. Dankjewel Yvonne! Ik kan ook leertherapiesessies zeer aanbevelen bij Yvonne (hoewel ze jammer genoeg niet meer zijn opgenomen in de nieuwe stijl VGCt-opleiding).

Minke Goldsteen
29-06-22 17:01:13

Afgelopen jaar heb ik bij Yvonne supervisie gevolgd in het kader van de opleiding tot schematherapeut. Ik heb de supervisiesessies als heel leerzaam en prettig ervaren. Yvonne is deskundig, schept een veilige sfeer en stemt goed af op je leerdoelen en wensen. Dit bij elkaar zorgt voor een goed en fijn kader om jezelf te ontwikkelen binnen de SFT. Ik kan iedereen aanraden om een supervisietraject bij haar te volgen!

Esther Versteegh
25-05-22 09:35:24

Ik heb Yvonne als leertherapeut gekend voor het VGCt traject, en als supervisor voor het schematherapietraject van de VSt. Vooral de leertherapie vond ik heel spannend, maar Yvonne weet al gauw een veilige sfeer te creëren. Yvonne heb ik leren kennen als een warm persoon, respectvol, kundig en in bezit van veel kennis. Beide trajecten waren heel fijn om bij Yvonne te doorlopen. Ik kan haar aan cliënten aanbevelen maar zeker ook aan supervisanten!

Ingrid Jutten
03-11-21 15:55:45

Ik heb in 2021 supervisie bij Yvonne gevolgd in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt. Ik heb deze supervisie als bijzonder prettig ervaren. Yvonne neemt goed de tijd om casussen te bespreken en zorgt voor een prettige leeromgeving. Ze heeft een stimulerende houding die ervoor zorgt dat je ontzettend veel opsteekt van de supervisie. Ik zou Yvonne zeker ook aan anderen aanraden die op zoek zijn naar een supervisor!

Andrea Moonen
18-05-21 17:39:47

In het kader van de registratie tot CGT'er heb ik supervisie gehad van Yvonne. Yvonne is zeer competent en heeft een positief kritische houding die uitdaagt tot zelfreflectie. Ik heb me bij haar gevoeld als Alice in Wonderland, waarbij ze mij heeft gewezen op aandachtspunten bij mezelf, maar ook kansen in het werkveld. Ik zou Yvonne aan iedereen aanbevelen die wenst vaardiger te worden in SFT en CGT.

Michèle Zweipfennig
15-04-21 11:21:02

In het kader van de GZ-opleiding heb ik een jaar supervisie gevolgd bij Yvonne. Ik heb de supervisie als prettig ervaren; Yvonne is kundig en durft kritisch te zijn op een milde manier. In contact is ze rustig en laagdrempelig. Voor wie een supervisant zoekt in de GZ-opleiding, zou ik Yvonne zeker aanbevelen.

Kelly Brandts
17-01-21 13:21:46

In 2019 heb ik een (SFT) leertherapie traject bij Yvonne gevolgd, i.k.v. mijn registratietraject bij de VGCT.
Ik vond de samenwerking met Yvonne erg prettig. Yvonne stemde goed af rondom de doelen voor de leertherapie. Zij creëerde een fijne en veilige omgeving waarin we samen konden werken aan mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Kim Hamers
04-12-20 19:18:57

In 2018 heb ik supervisie gevolgd bij Yvonne ivm met mijn VGCt registratie. De sessies waren zeer leerzaam, inspirerend en uitdagend. Yvonne is als supervisor heel begripvol, geduldig en sluit goed aan bij de wensen en niveau van de supervisant. Ik heb het zeer fijn gevonden en kan het anderen zeker aanraden!
Nogmaals bedankt Yvonne!!

Michelle Van Roij
02-12-20 17:47:53

Enige tijd geleden heb ik supervisie bij Yvonne gevolgd t.b.v. mijn registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt. Ook heeft zij mij begeleid bij het schrijven van mijn N=1. Ik heb Yvonne ervaren als een kundig en rustig persoon. Zij gaf mij nieuwe inzichten en zette mij aan tot zelfreflectie. Verder stond zij open voor input en gaf zij mij voldoende eigen regie over mijn supervisietraject.
Yvonne, nogmaals hartelijk bedankt voor je begeleiding. Mede dankzij jou heb ik mij registratie kunnen behalen.

Nieuw bericht