Praktijk voor Supervisie en Begeleide Intervisie - Yvonne Lansink

 

Persoonlijke Coaching


Voor wie:

Loop je vast in je leven op dit moment? Ben jij op zoek naar meer balans in je leven? Wil je op zoek naar wie je écht bent en weer worden wie je bent? Zoek je naar een nieuwe manier om meer vervulling te ervaren in je (dagelijks) leven? Wil je op zoek naar de vonk in je ziel? En leren hoe je deze vonk kunt laten uitgroeien tot een warm vuur in jezelf?  

Dan wil ik graag samen met op zoek naar wegen om jouw wensen, behoeften, verlangens te verwezenlijken in werk, gezin en relaties.

Maar ook als je ingrijpende (verlies)ervaringen hebt meegemaakt, die je moeilijk kunt accepteren of waardoor je moeilijk de draad van je leven weer krijgt opgepakt, bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare, een ernstige ziekte hebt doorgemaakt, etc., wil ik je helpen om terug in je kracht te komen.


Voor wie is persoonlijke coaching minder geschikt:

Wanneer er sprake is van een psychische stoornis in de zin van een depressieve stoornis, angststoornis, PTSS, persoonlijkheidsstoornissen, of andere ernstigere psychische klachten, is persoonlijke coaching onvoldoende en adviseer ik je om via je huisarts behandeling te zoeken binnen de GGZ. 


 

Mijn werkwijze:

Mijn werkwijze is warm, respectvol, betrokken en met diepgang. Het is mijn streven om mensen te verbinden met wat ze werkelijk belangrijk vinden. Ik zal je uitdagen tot zelfreflectie, confrontatie en bewustwording waardoor er inzicht en beweging ontstaat in vastgelopen patronen.

Om dit met jou te verwezenlijken zal ik gebruik maken van mijn kennis en ervaring als psycholoog/therapeut. Ik zal mij hierbij echter vooral focussen op jouw kracht en jouw helpen om jouw gezonde kanten te hervinden en te versterken. 


Aanmelding: 

Je kunt je via het contactformulier of emailadres aanmelden voor een 1e gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin zullen we kijken of jouw hulpvraag past bij mijn aanbod en werkwijze. Indien we een match hebben, zullen we samen een inschatting maken van de benodigde sessies en deze inplannen, zodat we samen aan de slag kunnen gaan. 


Tarieven:

kennismakingsgesprek:          gratis

Individuele coachingsessie: 105,00 euro per sessie van 45 minuten

E-mailen
Bellen
Map