Praktijk voor Supervisie en Begeleide Intervisie - Yvonne Lansink

 

Ervaringen:

Wanneer je dit wilt kun je hieronder iets kwijt over hoe je de supervisie of de persoonlijke coaching bij mij hebt ervaren.Ervaringen:

11 berichten op 3 pagina's
Ingrid Jutten
03-11-21 15:55:45
Ik heb in 2021 supervisie bij Yvonne gevolgd in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt. Ik heb deze supervisie als bijzonder prettig ervaren. Yvonne neemt goed de tijd om casussen te bespreken en zorgt voor een prettige leeromgeving. Ze heeft een stimulerende houding die ervoor zorgt dat je ontzettend veel opsteekt van de supervisie. Ik zou Yvonne zeker ook aan anderen aanraden die op zoek zijn naar een supervisor!
Andrea Moonen
18-05-21 17:39:47
In het kader van de registratie tot CGT'er heb ik supervisie gehad van Yvonne. Yvonne is zeer competent en heeft een positief kritische houding die uitdaagt tot zelfreflectie. Ik heb me bij haar gevoeld als Alice in Wonderland, waarbij ze mij heeft gewezen op aandachtspunten bij mezelf, maar ook kansen in het werkveld. Ik zou Yvonne aan iedereen aanbevelen die wenst vaardiger te worden in SFT en CGT.
Michèle Zweipfennig
15-04-21 11:21:02
In het kader van de GZ-opleiding heb ik een jaar supervisie gevolgd bij Yvonne. Ik heb de supervisie als prettig ervaren; Yvonne is kundig en durft kritisch te zijn op een milde manier. In contact is ze rustig en laagdrempelig. Voor wie een supervisant zoekt in de GZ-opleiding, zou ik Yvonne zeker aanbevelen.
Kelly Brandts
17-01-21 13:21:46
In 2019 heb ik een (SFT) leertherapie traject bij Yvonne gevolgd, i.k.v. mijn registratietraject bij de VGCT.
Ik vond de samenwerking met Yvonne erg prettig. Yvonne stemde goed af rondom de doelen voor de leertherapie. Zij creëerde een fijne en veilige omgeving waarin we samen konden werken aan mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
Kim Hamers
04-12-20 19:18:57
In 2018 heb ik supervisie gevolgd bij Yvonne ivm met mijn VGCt registratie. De sessies waren zeer leerzaam, inspirerend en uitdagend. Yvonne is als supervisor heel begripvol, geduldig en sluit goed aan bij de wensen en niveau van de supervisant. Ik heb het zeer fijn gevonden en kan het anderen zeker aanraden!
Nogmaals bedankt Yvonne!!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map