Praktijk voor Supervisie en Persoonlijke Coaching - Yvonne Lansink 

 

Ervaringen:

Wanneer je dit wilt kun je hieronder iets kwijt over hoe je de supervisie of de persoonlijke coaching bij mij hebt ervaren.Ervaringen:

Andrea Moonen
18-05-21 17:39:47
In het kader van de registratie tot CGT'er heb ik supervisie gehad van Yvonne. Yvonne is zeer competent en heeft een positief kritische houding die uitdaagt tot zelfreflectie. Ik heb me bij haar gevoeld als Alice in Wonderland, waarbij ze mij heeft gewezen op aandachtspunten bij mezelf, maar ook kansen in het werkveld. Ik zou Yvonne aan iedereen aanbevelen die wenst vaardiger te worden in SFT en CGT.
Michèle Zweipfennig
15-04-21 11:21:02
In het kader van de GZ-opleiding heb ik een jaar supervisie gevolgd bij Yvonne. Ik heb de supervisie als prettig ervaren; Yvonne is kundig en durft kritisch te zijn op een milde manier. In contact is ze rustig en laagdrempelig. Voor wie een supervisant zoekt in de GZ-opleiding, zou ik Yvonne zeker aanbevelen.
Kelly Brandts
17-01-21 13:21:46
In 2019 heb ik een (SFT) leertherapie traject bij Yvonne gevolgd, i.k.v. mijn registratietraject bij de VGCT.
Ik vond de samenwerking met Yvonne erg prettig. Yvonne stemde goed af rondom de doelen voor de leertherapie. Zij creëerde een fijne en veilige omgeving waarin we samen konden werken aan mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
Kim Hamers
04-12-20 19:18:57
In 2018 heb ik supervisie gevolgd bij Yvonne ivm met mijn VGCt registratie. De sessies waren zeer leerzaam, inspirerend en uitdagend. Yvonne is als supervisor heel begripvol, geduldig en sluit goed aan bij de wensen en niveau van de supervisant. Ik heb het zeer fijn gevonden en kan het anderen zeker aanraden!
Nogmaals bedankt Yvonne!!
Michelle Van Roij
02-12-20 17:47:53
Enige tijd geleden heb ik supervisie bij Yvonne gevolgd t.b.v. mijn registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt. Ook heeft zij mij begeleid bij het schrijven van mijn N=1. Ik heb Yvonne ervaren als een kundig en rustig persoon. Zij gaf mij nieuwe inzichten en zette mij aan tot zelfreflectie. Verder stond zij open voor input en gaf zij mij voldoende eigen regie over mijn supervisietraject.
Yvonne, nogmaals hartelijk bedankt voor je begeleiding. Mede dankzij jou heb ik mij registratie kunnen behalen.


E-mailen
Bellen
Map