Praktijk voor Supervisie en Begeleide Intervisie - Yvonne Lansink

 

Ervaringen:

Wanneer je dit wilt kun je hieronder iets kwijt over hoe je de supervisie of de persoonlijke coaching bij mij hebt ervaren.Ervaringen:

11 berichten op 3 pagina's
Ingrid Jutten
11-01-23 13:57:12
In 2021 heb ik bij Yvonne supervisie gevolgd in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ik was zo enthousiast over deze sessies dat ik in 2022 opnieuw supervisie bij haar heb gevolgd, ditmaal in het kader van de registratie tot junior schematherapeut VSt. Opnieuw heb ik tijdens deze supervisiesessies ontzettend veel van Yvonne kunnen leren en heeft zij mij op prettige wijze uit mijn comfort-zone weten te halen. Ik kan iedereen aanraden om bij haar een supervisietraject te volgen!
Marieke Vaessen
15-09-22 13:45:41
Afgelopen jaar heb ik bij Yvonne supervisie gehad in het kader van mijn opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut. Yvonne biedt naast de deskundigheid, vakbekwaamheid ook rust en veiligheid. Dit heeft ertoe geleid dat ik niet enkel en alleen mij professioneel verder ben gaan ontwikkelen, maar ik ook de ruimte heb ervaren om persoonlijk ook een groei door te maken
Laura Jacobs
25-07-22 15:31:41
Het afgelopen jaar heb ik bij Yvonne leertherapie gevolgd in het kader van mijn opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Ik heb de leertherapie als prettig en bovenal heel leerzaam ervaren. Ik heb me heel veilig gevoeld. Ik heb Yvonne als professioneel, zeer bekwaam en op juiste momenten (op empathische manier) als confronterend ervaren. Dit heeft er voor mij toe geleid dat ik meer inzicht in mezelf heb gekregen en mij steviger ben gaan voelen in het uitoefenen van het vak. Dankjewel Yvonne! Ik kan ook leertherapiesessies zeer aanbevelen bij Yvonne (hoewel ze jammer genoeg niet meer zijn opgenomen in de nieuwe stijl VGCt-opleiding).
Minke Goldsteen
29-06-22 17:01:13
Afgelopen jaar heb ik bij Yvonne supervisie gevolgd in het kader van de opleiding tot schematherapeut. Ik heb de supervisiesessies als heel leerzaam en prettig ervaren. Yvonne is deskundig, schept een veilige sfeer en stemt goed af op je leerdoelen en wensen. Dit bij elkaar zorgt voor een goed en fijn kader om jezelf te ontwikkelen binnen de SFT. Ik kan iedereen aanraden om een supervisietraject bij haar te volgen!
Esther Versteegh
25-05-22 09:35:24
Ik heb Yvonne als leertherapeut gekend voor het VGCt traject, en als supervisor voor het schematherapietraject van de VSt. Vooral de leertherapie vond ik heel spannend, maar Yvonne weet al gauw een veilige sfeer te creëren. Yvonne heb ik leren kennen als een warm persoon, respectvol, kundig en in bezit van veel kennis. Beide trajecten waren heel fijn om bij Yvonne te doorlopen. Ik kan haar aan cliënten aanbevelen maar zeker ook aan supervisanten!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map