Praktijk voor Supervisie en Persoonlijke Coaching - Yvonne Lansink 

 

Ervaringen:

Wanneer je dit wilt kun je hieronder iets kwijt over hoe je de supervisie of de persoonlijke coaching bij mij hebt ervaren.Ervaringen:

Esther Versteegh
25-05-22 09:35:24
Ik heb Yvonne als leertherapeut gekend voor het VGCt traject, en als supervisor voor het schematherapietraject van de VSt. Vooral de leertherapie vond ik heel spannend, maar Yvonne weet al gauw een veilige sfeer te creëren. Yvonne heb ik leren kennen als een warm persoon, respectvol, kundig en in bezit van veel kennis. Beide trajecten waren heel fijn om bij Yvonne te doorlopen. Ik kan haar aan cliënten aanbevelen maar zeker ook aan supervisanten!
Ingrid Jutten
03-11-21 15:55:45
Ik heb in 2021 supervisie bij Yvonne gevolgd in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt. Ik heb deze supervisie als bijzonder prettig ervaren. Yvonne neemt goed de tijd om casussen te bespreken en zorgt voor een prettige leeromgeving. Ze heeft een stimulerende houding die ervoor zorgt dat je ontzettend veel opsteekt van de supervisie. Ik zou Yvonne zeker ook aan anderen aanraden die op zoek zijn naar een supervisor!
Andrea Moonen
18-05-21 17:39:47
In het kader van de registratie tot CGT'er heb ik supervisie gehad van Yvonne. Yvonne is zeer competent en heeft een positief kritische houding die uitdaagt tot zelfreflectie. Ik heb me bij haar gevoeld als Alice in Wonderland, waarbij ze mij heeft gewezen op aandachtspunten bij mezelf, maar ook kansen in het werkveld. Ik zou Yvonne aan iedereen aanbevelen die wenst vaardiger te worden in SFT en CGT.
Michèle Zweipfennig
15-04-21 11:21:02
In het kader van de GZ-opleiding heb ik een jaar supervisie gevolgd bij Yvonne. Ik heb de supervisie als prettig ervaren; Yvonne is kundig en durft kritisch te zijn op een milde manier. In contact is ze rustig en laagdrempelig. Voor wie een supervisant zoekt in de GZ-opleiding, zou ik Yvonne zeker aanbevelen.
Kelly Brandts
17-01-21 13:21:46
In 2019 heb ik een (SFT) leertherapie traject bij Yvonne gevolgd, i.k.v. mijn registratietraject bij de VGCT.
Ik vond de samenwerking met Yvonne erg prettig. Yvonne stemde goed af rondom de doelen voor de leertherapie. Zij creëerde een fijne en veilige omgeving waarin we samen konden werken aan mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Map